Garanție produse

Pentru produsul achiziţionat din magazinul noastru, oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării. Pentru orice defecte pe care le-aţi putea descoperi în această perioadă de timp vă invităm să aduceţi produsul cât mai repede la magazinul noastre pentru a fi evaluat.

Garanție extinsă

Refresh gratuit timp de un an

Pentru o prezență impecabilă noi îți oferim refresh gratuit timp de un an. Pielea este revopsită iar geanta ta preferată va fi la fel ca în prima zi. Tot ceea ce trebuie sa faceți este sa trimiteți produsul pe adresa noastră împreună cu datele dumneavoastră.

De reținut:

  • Operațiunea de refresh vine împreună cu garanția extinsă (365 zile) a părților din piele conform clauzelor din secțiunea de garanție descrisă în pagina Termeni și Condiții.  Accesoriile metalice beneficiază de o garanție de 30 de zile.
  • Acesta se referă doar la reîmprospătarea culorii pielii. Reparația zgârieturilor accentuate sau a altor daune ale pielii, urmele vizibile de pix sau carioca precum si contactul pielii cu produse chimce ex. dezinfectant de maini sau alte substante nu fac obiectul Garanției extinse.
  • Fiecare produs beneficiază de o singură operațiune de refresh gratuită în decursul a 365 de zile.
  • Costurile de transport pentru această operațiune sunt suportate de client.

Perioada de garanție pentru accesorii este de 30 de zile. În această perioadă, Cumpărătorul beneficiază de repararea sau înlocuirea produselor ce prezintă defecte de fabricație. Perioada de garanție extinsă este de 365 zile doar pentru refresh a părților din piele (împrospătarea culorii).

Pentru a beneficia de garanția produselor, cumpărătorul se obligă să respecte întrutotul instrucțiunile de utilizare și întreţinere furnizate de producător prin intermediul Certificatului de garanție primit la livrare.

Pentru mai multe informații despre posibilitatea reparării produselor achiziționate de pe Website, vă rugam să apelați office@caresta.ro sau numărul de telefon: 0766200357.

Pentru a beneficia de garanţie, cumpărătorul trebuie să păstreze Certificatul de garanție care a însoţit produsul la livrare precum și bonul fiscal sau factura și chitanța cu care acest produs a fost achiziționat.

Durata de garanţie
Durata de garanţie este limita de timp care curge de la data cumpărării produsului, până la care producătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorilor, conform prevederilor art. 17 din O.G. nr. 21/1992 şi potrivit dispozitiilor O.U.G. nr. 140/2021.

Introduceți cuvânt cheie și apăsați căutare

Coș cumpărături