Garanție produse

Garanție extinsă

Refresh gratuit timp de un an

Pentru o prezență impecabilă noi îți oferim refresh gratuit timp de un an. Pielea este revopsită iar geanta ta preferată va fi la fel ca în prima zi. Tot ceea ce trebuie sa faceți este sa trimiteți produsul pe adresa noastră împreună cu datele dumneavoastră.

De reținut:

  • Operațiunea de refresh vine împreună cu garanția extinsă (365 zile) a părților din piele conform clauzelor din secțiunea de garanție descrisă în pagina Termeni și Condiții.  Accesoriile metalice beneficiază de o garanție de 30 de zile.
  • Acesta se referă doar la reîmprospătarea culorii pielii. Reparația zgârieturilor accentuate sau a altor daune ale pielii nu fac obiectul Garanției extinse.
  • Fiecare produs beneficiază de o singură operațiune de refresh gratuită în decursul a 365 de zile.
  • Costurile de transport pentru această operațiune sunt suportate de client.

Perioada de garanție pentru accesorii este de 30 de zile. În această perioadă, Cumpărătorul beneficiază de repararea sau înlocuirea produselor ce prezintă defecte de fabricație. Perioada de garanție extinsă este de 365 zile doar pentru refresh a părților din piele (împrospătarea culorii).

Pentru a beneficia de garanția produselor, cumpărătorul se obligă să respecte întrutotul instrucțiunile de utilizare și întreţinere furnizate de producător prin intermediul Certificatului de garanție primit la livrare.

Pentru mai multe informații despre posibilitatea reparării produselor achiziționate de pe Website, vă rugam să apelați office@caresta.ro sau numărul de telefon: 0766200357.

Pentru a beneficia de garanţie, cumpărătorul trebuie să păstreze Certificatul de garanție care a însoţit produsul la livrare precum și bonul fiscal sau factura și chitanța cu care acest produs a fost achiziționat.

Introduceți cuvânt cheie și apăsați căutare

Coș cumpărături