Politica de retur

CUMPĂRĂTORUL ARE DREPTUL SĂ NOTIFICE ÎN SCRIS COMERCIANTULUI CĂ RENUNŢĂ LA CUMPĂRARE, FĂRĂ PENALITĂŢI ŞI FĂRĂ INVOCAREA UNUI MOTIV, ÎN TERMEN DE 14 ZILE CALENDARISTICE DE LA PRIMIREA PRODUSULUI.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. Pentru exercitarea dreptului de denunțare unilaterală a contractului trebuie să ne informați în scris, prin completarea Formularului de Retur și expedierea acestuia pe adresa office@caresta.ro.

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 de zile de la data acceptării returului de către CARESTA BAGS. 

Pentru a fi acceptată returnarea produselor acestea trebuie să fie în aceeași stare în care v-au fost livrate (să aibă etichetele originale Caresta, să nu fie purtate sau deteriorate; integritatea documentelor însoțitoare). Coletul trebuie să conțină și Formularul de Retur completat cu toate informațiile necesare.

Pentru a putea soluționa cât mai grabnic cererea dumneavoastră de restituire, vă recomandăm să rambursați produsele prin intermediul CARGUS. Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. În cazul în care doriți înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastră, ca și client. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenței prin ramburs la primirea coletului.

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur. Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactați într-un interval de 72h echipa Caresta Bags (tel 0766200357 e-mail: office@caresta.ro sau pe Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 35, jud. Alba, loc. Alba Iulia) pentru a reclama aceasta situație și ne vom asigura ca produsul să fie înlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor. Returul produsului se va face pe adresa:  Caresta Bgas SRL Str. Alezandru Ioan Cuza, nr 35, Alba Iulia, jud. Alba, cod. 510191.

Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către Caresta Bags. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzați recepția lor specificând în scris acest motiv.

In cazul în care produsul este confectionat pe comanda speciala pentru client si modificat in functie de cerintele acestuia, ne rezervăm dreptul de a limita dreptul la retur conform legislatiei în vigoare, ce stipulează că pentru orice produs realizat pe comandă nu există drept de retur. Exceptie fac produsele care prezinta un defect de calitate.

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) – “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar […].

DESCARCĂ FORMULAR DE RETUR

Introduceți cuvânt cheie și apăsați căutare

Coș cumpărături